Referenties

Shirley heeft een diepgaand begrip van lichaam, geest en ziel. Het was altijd een genoegen om door haar onder handen te worden genomen. Ik ben in zestien jaar tijd bij heel wat masseurs over de hele wereld geweest, maar haar lichaamswerk staat voor mij nog altijd op nummer één. Ik mis de behandelingen van Shirley echt heel erg.Regelmatig met haar afspreken was één van de mooiste cadeaus die ik mezelf ooit gegeven heb.

Ik kan Shirley ook aanraden namens mijn moeder, die overleden is. Mijn moeder had erg veel pijn, zowel fysiek door hersen-, bot- en borstkanker, als emotioneel. Shirley schonk haar wekelijks een uur van gelukzaligheid. Ik weet dat mijn moeder daar altijd erg naar uitkeek.

Jennifer Brandt, enthousiaste moeder, zus, psychologe en yoga-instructeur

Echt waar: Shirley Roberts heeft

me het beste lichaamswerk gegeven dat ik ooit heb gekregen. Ik heb het genoegen gehad om haar gedurende een aantal jaren te bezoeken, en mijn lichaam heeft zich nooit beter gevoeld. Shirley, kom alsjeblieft terug naar New York!

Lorenza Ponce, violiste, toegewijde zus, dochter en onvervalste wereldburger.

Shirley behandelt me al meer dan 15 jaar, zowel in New York als in België. Toch blijft haar werk me verbazen, of iknu naar haar ga met lichamelijke of emotionele klachten. Of gewoon om even verwend te worden. Bovendien zijn Shirleys lichaamswerk en coaching een onschatbare steun en stimulans geweest in mijn eigen zelfontwikkeling en zelfverbetering. Ik kan haar warm aanbevelen aan al wie optimaal van het leven wil genieten! Martine Couder kattenliefhebster, muzikante, historicus, coach voor leidinggevenden en senior manager.

Tot mijn genoegen ken ik Shirley Roberts al 15 jaar.Ze is echt een bijzonder persoon en is bovendien betrouwbaar, vakbekwaam en professioneel. Shirley kan bogen op een gedegen opleiding en een grote dosis ervaring, inzicht en kennis. Ze beschikt tevens over een opmerkelijk en onwankelbaar evenwicht van kracht en sensitiviteit. Ze straalt rust en een positieve energie uit. Haar voornaamste instrumenten zijn wijsheid, techniek en intuïtie.

Hugh McMunn, echtgenoot, liefhebbende vader, vriend van een vriend en artiest

Een zeer goede vriendin raadde me in de jaren 90 aan om een bezoek te brengen aan Shirley. Zowel zij als haar man maakten toen al regelmatig een afspraak voor massage. Ik voelde me op dat moment in mijn leven afgescheiden van de wereld. Ik maakte een afspraak met Shirley en werd op slag een fan van haar aanpak.Na regelmatige sessies gedurende een paar maanden voelde ik me lichamelijk en emotioneel stukken beter, en voelde ik me meer verbonden! Op de koop toe heb ik via Shirley een paar geweldige mensen ontmoet, en ook daar ben ik eeuwig dankbaar om. Bedankt voor alles!

Wendye Chatin, tante, dochter, zus en gepassioneerd professioneel mode ontwerpster

Ik deed een beroep op de massages en lichaamswerk van Shirley Roberts in een erg moeilijke periode in mijn leven. Met haar lichaamswerk hielp Shirley mij de emoties door en uit mijn lichaam af te voeren en de pijn en het verdriet te verlichten. Ze hield mijn persoonlijke verhaal met elegantie en gratie voor zich. Hartelijke groeten,

rene Murphy Lewis, mythologe, ontdekkingsreizigster en gepubliceerd schrijfser

Ik heb al meer dan 15 jaar een persoonlijke en professionele band met Shirley Roberts. Ik leerde haar kennen toen ik met wat fysiek ongemak te maken kreeg en een gemeenschappelijke vriend haar aanraadde. Met haar magische handen en intuïtieve kennis van lichaam en geest hielp ze de pijn te verzachten en opende ze de energiekanalen in mijn lichaam, zodat de energie beter kon stromen.Ik wou dat Shirley nog in New York woonde. Ik zou haar waarschijnlijk elke dag lastigvallen! Ze is een schat en ik weet zeker dat iedereen geholpen wordt die een beroep op haar doet. Na één sessie met Shirley voel je je als herboren! Met vriendelijke groet,

Bonnie Ott, huisvrouw, vriend van een vriend en bedrijfsleidster.